BasisOnline
Aanmelden nieuwe leerling 

            
                                                                                                                 

Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school. Als uw kind naar de basisschool gaat, is dat een belangrijke stap in zijn of haar leven: in de basisschoolperiode ontwikkelt uw kind zich. Een goede begeleiding is dan van groot belang. Bovendien blijven veel ervaringen uit deze schooltijd je een leven lang bij. Wij streven ernaar voor alle kinderen een goede tijd op de basisschool te realiseren en het beste uit het kind te halen. Daarbij hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn we trots op de resultaten van onze leerlingen.
Het is prettig als ouders een weloverwogen keuze maken voor het onderwijs van hun kind. Nieuwe ouders geven we graag uitgebreid informatie over onze school. Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en/of om onze school te komen bekijken.

Ouders die hun kind willen aanmelden op onze school kunnen dit ruim van tevoren te doen. Kinderen van vier jaar mogen een dag na hun verjaardag naar school. Voor die tijd mogen zij nog 5 ochtenden komen wennen. U kunt een afspraak voor kennismaking/inschrijving maken met de adjunct-directeur/intern begeleider Svenja Kleijnen. Vervolgens volgt nog een 'warme overdracht' tussen u als ouder, leidsters van de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf en de leerkracht van groep 1, zodat het kind bij aanvang van de basisschool goed in beeld is en de zorg en begeleiding goed op elkaar is afgestemd.

Voor een afspraak kunt u bellen (043-4559044) of mailen naar de adjunct-directeur/intern begeleider Svenja Kleijnen.